Tandvårdshuset

Jobba hos oss

Vill du vara med och göra skillnad?

Vi på Tandvårdshuset söker alltid kompetens att stärka våra team med. Var med i utvecklingen av framtidens tandvård, bidra till ett friskt samhälle och bygg meningsfulla relationer med oss.

Vi söker tandsköterskor till ny spännande etablering i Alvesta

Vill du vara med och göra skillnad när vi öppnar vår fjärde klinik av Tandvårdshuset? Nu söker vi flera tandsköterskor till vår kommande etablering i Alvesta. Förutom ett meningsfullt arbete erbjuds du en bra lön, kompetenta kollegor och mycket personlig frihet. Hos oss får du stor variation av patienter, möjlighet att utveckla framtidens tandvård, boosta din kompetens genom interna utbildningar och stora möjligheter att forma din karriär. Vi arbetar mycket med delegering vilket för oss innebär att assisterande personal själva arbetar med patienter medan tandläkaren arbetar med en annan patient. Som tandsköterska hos oss får du därför ett varierat arbete med stora möjligheter att utveckla dig.

Vi söker dig som:
– Trivs med att arbeta med människor, är omtänksam och ständigt strävar efter att ge omtanke och god service
– Vill lära dig nya saker
– Tycker om att utvecklas själv och tillsammans med andra
– Kan se helheten i vad som behöver göras
– Är flexibel, då ingen dag är den andra lik och förändringar kan ske snabbt

På Tandvårdshuset har vi korta beslutsvägar, en familjär stämning och en stor möjlighet för dig att påverka både din egen vardag och verksamhetens arbete på det sätt som en mindre, privat klinik ger. Är det dig vi söker?

Intresserad?
Maila din ansökan bestående av ditt CV och ett personligt brev till anette.olsson@tandvardshuset.net.
Frågor? Knyt kontakt med Anette Olsson via mail.

Vi söker tandsköterska till vår fina klinik i Älmhult

Är du utbildad tandsköterska och vill stärka vårt team i Älmhult? Just nu bygger vi nya fina behandlingsrum på vår klinik och söker ytterligare en tandsköterska.

Vi söker dig som vill vara med i utvecklingen av framtidens tandvård och bygga meningsfulla relationer med oss och våra kunder. Förutom ett meningsfullt arbete erbjuds du en bra lön, kompetenta kollegor och mycket personlig frihet. Hos oss finns en familjär känsla och du får möjlighet att boosta din kompetens genom interna utbildningar och chansen att forma din karriär.

Vi arbetar mycket med delegering vilket för oss innebär att assisterande personal själva arbetar med patienter medan tandläkaren arbetar med en annan patient. Som tandsköterska hos oss får du därför ett varierat arbete med stora möjligheter att utveckla dig.

I Älmhult har du nära till den genuina småländska landsbygden, med vackra naturreservat och sjöar och smidig kollektivtrafik vare sig du ska till Växjö, Stockholm eller Malmö.

Intresserad?
Maila din ansökan bestående av ditt CV och ett personligt brev till anette.olsson@tandvardshuset.net.
Frågor? Knyt kontakt med Anette Olsson via mail.

Tekniker och porslinstekniker

Nu planerar vi ett tandtekniskt labb med placering i Älmhult – bland annat med kapacitet att utföra kron- och broprotetik, skapa mock up-modeller och enklare protesreparationer. Vi har stora planer och många års erfarenhet av tandvård, men vi söker fler drivna personer till resan! Vi söker tekniker med goda kunskaper i CAD/CAM-teknik och en duktig porslins-tekniker. För mer information, kontakta anders.elner@tandvardshuset.net

Spontanansökan

Är du legitimerad tandläkare, legitimerad tandhygienist eller utbildad tandsköterska? Vi vill gärna få kontakt med dig. Vänligen skicka en ansökan till anette.olsson@tandvardshuset.net.

Sommarjobb eller praktik

Studerar du för att bli tandläkare, tandhygienist eller tandsköterska?
Önskar du sommarjobb eller praktik hos oss?
Vänligen kontakta oss: anette.olsson@tandvardshuset.net.

Tandvårdshuset

Vi kan barntandvård

Visste du att över 1900 barn och unga vuxna får sin tandvård kostnadsfritt hos Tandvårdshuset? Välkomna ni också!

Läs mer