Jobba hos oss på tandvårdshuset

Jobba hos oss på Tandvårdshuset

Vill du vara med och göra skillnad?

Vi på Tandvårdshuset söker alltid kompetens att stärka våra team med. Var med i utvecklingen av framtidens tandvård, bidra till ett friskt samhälle och bygg meningsfulla relationer med oss.

Vi söker tandsköterska till vår fina klinik i Älmhult

Är du utbildad tandsköterska och vill stärka vårt team i Älmhult? Just nu bygger vi nya fina behandlingsrum på vår klinik och söker ytterligare en tandsköterska.

Vi söker dig som vill vara med i utvecklingen av framtidens tandvård och bygga meningsfulla relationer med oss och våra kunder. Förutom ett meningsfullt arbete erbjuds du en bra lön, kompetenta kollegor och mycket personlig frihet. Hos oss finns en familjär känsla och du får möjlighet att boosta din kompetens genom interna utbildningar och chansen att forma din karriär.

Vi arbetar mycket med delegering vilket för oss innebär att assisterande personal själva arbetar med patienter medan tandläkaren arbetar med en annan patient. Som tandsköterska hos oss får du därför ett varierat arbete med stora möjligheter att utveckla dig.

I Älmhult har du nära till den genuina småländska landsbygden, med vackra naturreservat och sjöar och smidig kollektivtrafik vare sig du ska till Växjö, Stockholm eller Malmö.

Intresserad?
Maila din ansökan bestående av ditt CV och ett personligt brev till anette.olsson@tandvardshuset.net.
Frågor? Knyt kontakt med Anette Olsson via mail.

Tekniker och porslinstekniker

Nu planerar vi ett tandtekniskt labb med placering i Älmhult – bland annat med kapacitet att utföra kron- och broprotetik, skapa mock up-modeller och enklare protesreparationer. Vi har stora planer och många års erfarenhet av tandvård, men vi söker fler drivna personer till resan! Vi söker tekniker med goda kunskaper i CAD/CAM-teknik och en duktig porslins-tekniker. För mer information, kontakta anders.elner@tandvardshuset.net

Spontanansökan

Är du legitimerad tandläkare, legitimerad tandhygienist eller utbildad tandsköterska? Vi vill gärna få kontakt med dig. Vänligen skicka en ansökan till anette.olsson@tandvardshuset.net.

Sommarjobb eller praktik

Studerar du för att bli tandläkare, tandhygienist eller tandsköterska?
Önskar du sommarjobb eller praktik hos oss?
Vänligen kontakta oss: anette.olsson@tandvardshuset.net.

tandhygenister

Vi kan barntandvård

Visste du att över 1900 barn och unga vuxna får sin tandvård kostnadsfritt hos Tandvårdshuset? Välkomna ni också!

Läs mer