Jobba hos oss på tandvårdshuset

Jobba hos oss på Tandvårdshuset

Vill du vara med och göra skillnad?

Vi på Tandvårdshuset söker alltid kompetens att stärka våra team med. Var med i utvecklingen av framtidens tandvård, bidra till ett friskt samhälle och bygg meningsfulla relationer med oss.

Tandsköterska till Tandvårdshuset i Älmhult

Vi växer och behöver rekrytera en tandsköterska.

Tandvårdshusets kliniker finns i Älmhult, Ljungby och i Alvesta. Vi välkomnar dig att bli en del av vårt härliga gäng i Älmhult. Här utförs kvalificerad allmäntandvård med patienten i fokus.

Tjänsten som erbjuds har en tjänstgöringsgrad mellan 75 -100 %. Vi söker dig som har utmärkt social och kommunikativ förmåga och som vill hålla en hög servicenivå eftersom arbetet innebär mycket delegering. På Tandvårdshuset innebär detta en hel del patientarbete på ”egen hand”.

Hos oss går hela familjer så du får vara med och behandla alla åldrar. Vi arbetar på ett familje-företag och du får möjlighet till att påverka både klinikens och din egen utveckling.

Klicka här för att söka tjänsten.

Tandläkare sökes

Vi växer och behöver fler tandläkarhänder.
Vi välkomnar dig att bli nästa tandläkare i Ljungby. Vi finns i Älmhult, Ljungby och i Alvesta. Vi utför kvalificerad allmäntandvård och har hög servicenivå till våra patienter.

Tjänsten som erbjuds har en tjänstgöringsgrad mellan 70 -100 %. Vi söker dig som har erfarenhet, känner dig trygg i din yrkesroll och utmärkt social och kommunikativ förmåga. Hos oss går hela familjer så du får gärna även ha barnkompetens. Vi erbjuder dig förmånliga villkor och en möjlighet till att påverka både klinikens och din egen utveckling.

Klicka här för att söka tjänsten.

Tekniker och porslinstekniker

Nu planerar vi ett tandtekniskt labb med placering i Älmhult – bland annat med kapacitet att utföra kron- och broprotetik, skapa mock up-modeller och enklare protesreparationer. Vi har stora planer och många års erfarenhet av tandvård, men vi söker fler drivna personer till resan! Vi söker tekniker med goda kunskaper i CAD/CAM-teknik och en duktig porslins-tekniker. För mer information, kontakta anders.elner@tandvardshuset.net

Spontanansökan

Är du legitimerad tandläkare, legitimerad tandhygienist eller utbildad tandsköterska? Vi vill gärna få kontakt med dig. Vänligen skicka en ansökan till anette.olsson@tandvardshuset.net.

Sommarjobb eller praktik

Studerar du för att bli tandläkare, tandhygienist eller tandsköterska?
Önskar du sommarjobb eller praktik hos oss?
Vänligen kontakta oss: anette.olsson@tandvardshuset.net.

tandhygenister

Vi kan barntandvård

Visste du att över 1900 barn och unga vuxna får sin tandvård kostnadsfritt hos Tandvårdshuset? Välkomna ni också!

Läs mer