Tandvårdshuset

Om Tandvårdshuset

Vi har skapat friskare leenden i över 40 år – det tänker vi fortsätta med

Tandvårdshuset öppnade år 1984 i den gula villan på Danska vägen i Älmhult. Sedan dess har vi öppnat ytterligare två kliniker i Ljungby och Alvesta. Alla kliniker delar samma vision: Ett friskt leende hela livet! Vi finns här för hela familjen och arbetar aktivt med vår vision genom våra tre viktigaste värderingar. Tillsammans är vi:

Omtänksamma

I vården är det lätt att känna sig liten och utsatt. Därför är det viktigt att du som patient blir bemött på allra bästa vis. Vi tar oss tid att lyssna på dina önskemål och försöker alltid vara tillgängliga via telefon och mail där vi erbjuder snabba akuttider, ofta samma dag. Omtanke för oss innebär att du känner dig väl omhändertagen även när det oförutsägbara inträffar.

Långsiktiga

För oss innebär långsiktighet att skapa relationer och erbjuda god tandvård hela livet. Vi vill vara det bästa valet på lång sikt och lämnar därför garantitider utöver det vanliga – din långsiktiga munhälsa är viktig för oss.

Tandvårdshuset-tandläkare

Ledande

När du besöker oss är vårt mål att du upplever tandvård i världsklass. Vi var först i Norden med att certifiera vår verksamhet enligt standarderna ISO 9000 och ISO 14000. Dessutom lägger vi stor vikt vid att hitta bra medarbetare, vidareutbilda oss och hänga med i vår omvärld och samtid. Genom samarbete med en mängd specialister kan vi erbjuda vård utifrån dina individuella förutsättningar och undvika långa väntetider.

Gällande teknologi vill vi ligga i framkant och har till exempel en egen CBCT – volymtomografi och använder intraoral scanner vid framställning av kronor och broar. Dessutom erbjuder vi diskret tandreglering för vuxna med Invisalign.

Urval av utmärkelser

Sveriges Kommuner och Landstings kvalitetsutmärkelse
Praktikertjänsts utmärkelse Gemma
Utmärkelsen Svensk Kvalitet

Varmt välkomna till våra kliniker!

Tandvårdshuset - Utmärkelser

Tandvårdshuset-undersökning

Våra samarbetspartners

Periodont AB
Axel Rytterhorn AB
Gnubbarps Tandvård AB
Tandläkare John Arnesson AB
Friman Käkkirurgi AB

Tandvårdshuset-behandlingsrum

Vi kan barntandvård

Visste du att över 1900 barn och unga vuxna får sin tandvård kostnadsfritt hos Tandvårdshuset? Välkomna ni också!

Läs mer