Tandvårdshuset

Jobba hos oss

Vill du vara med och göra skillnad?

Vi på Tandvårdshuset söker alltid kompetens att stärka våra team med. Var med i utvecklingen av framtidens tandvård, bidra till ett friskt samhälle och bygg meningsfulla relationer med oss.

Vi söker tandläkare och tandhygienist till ny spännande etablering i Alvesta

Vill du vara med och göra skillnad när vi öppnar vår fjärde klinik av Tandvårdshuset? Nu söker vi två tandläkare och en tandhygienist till vår kommande etablering i Alvesta. Förutom ett meningsfullt arbete erbjuds du en bra lön, kompetenta kollegor och mycket personlig frihet. Här får du utveckla framtidens tandvård, boosta din kompetens genom interna utbildningar och stora möjligheter att forma din karriär. I Alvesta har du dessutom nära till sköna naturområden, vackra sjöar och smidig kollektivtrafik vare sig du ska till Växjö, Stockholm eller Malmö. Intresserad? Ansökan och frågor mejlas till anders.elner@tandvardshuset.net

Tekniker och porslinstekniker

Nu planerar vi ett tandtekniskt labb med placering i Älmhult – bland annat med kapacitet att utföra kron- och broprotetik, skapa mock up-modeller och enklare protesreparationer. Vi har stora planer och många års erfarenhet av tandvård, men vi söker fler drivna personer till resan! Vi söker tekniker med goda kunskaper i CAD/CAM-teknik och en duktig porslins-tekniker. För mer information, kontakta anders.elner@tandvardshuset.net.

Spontanansökan

Är du legitimerad tandläkare, legitimerad tandhygienist eller utbildad tandsköterska? Vi vill gärna få kontakt med dig. Vänligen skicka en ansökan till anette.olsson@tandvardshuset.net.

Sommarjobb eller praktik

Studerar du för att bli tandläkare, tandhygienist eller tandsköterska?
Önskar du sommarjobb eller praktik hos oss?
Vänligen kontakta oss: anette.olsson@tandvardshuset.net.

Tandvårdshuset

Vi kan barntandvård

Visste du att över 1900 barn och unga vuxna får sin tandvård kostnadsfritt hos Tandvårdshuset? Välkomna ni också!

Läs mer